KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Tego się uczymy

Czerwiec

31.05.2021
Czerwiec

Czerwiec

31.05.2021

Zamierzenia wychowawczo- dydaktyczne

Maj

04.05.2021
Maj

Maj

04.05.2021

Zamierzenia wychowawczo-dydaktyczne

Kwiecień

06.04.2021

Kwiecień

06.04.2021

Zamierzenia dydaktyczno-wychowawcze na kwiecień

Marzec

26.02.2021
Marzec

Marzec

26.02.2021

Zamierzenia wychowawczo- dydaktyczne

Luty

01.02.2021
Luty

Luty

01.02.2021

Zamierzenia wychowawczo-dydaktyczne

Styczeń

07.01.2021
Styczeń

Styczeń

07.01.2021

Zamierzenia wychowawczo dydaktyczne

Grudzień

30.11.2020
Grudzień

Grudzień

30.11.2020

Zamierzenia wychowawczo-dydaktyczne

Listopad

08.11.2020
Listopad

Listopad

08.11.2020

Zamierzenia wychowawczo-dydaktyczne

Październik

29.09.2020
Październik

Październik

29.09.2020

Zamierzenia wychowawczo-dydaktyczne

Wrzesień

21.09.2020
Wrzesień

Wrzesień

21.09.2020

Zamierzenia dydaktyczno-wychowawcze