KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Tego się uczymy

Kwiecień

01.04.2021

Kwiecień

01.04.2021

Zamierzenia dydaktyczno-wychowawcze na kwiecień

Marzec

01.03.2021

Marzec

01.03.2021

Zamierzenia dydaktyczno-wychowawcze na marzec

Luty

01.02.2021

Luty

01.02.2021

Zamierzenia dydaktyczno - wychowawcze na luty

Styczeń

02.01.2021

Styczeń

02.01.2021

Zamierzenia dydaktyczno-wychowawcze na styczeń 2021

Grudzień

02.12.2020

Grudzień

02.12.2020

Zamierzenia dydaktyczno-wychowawcze na grudzień

Listopad

05.11.2020

Listopad

05.11.2020

Zamierzenia dydaktyczno - wychowawcze

Październik

04.11.2020

Październik

04.11.2020

Zamierzenia dydaktyczno - wychowawcze na październik

Wrzesień

04.11.2020

Wrzesień

04.11.2020

Zamierzenia dydaktyczno - wychowawcze na wrzesień