KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Jesień, ur. Hani

21 października wybraliśmy się na spacer jesienny zwiedzając przedszkolne zakamarki...

Realizując Międzynarodowy Projekt Edukacyjny "Piękna Nasza Polska Cała"...

Dzień Seniora

22.10.2021

Dzień Seniora

22.10.2021

Europejski Dzień Seniora przypada 20 października...

Krokusy

15.10.2021
Krokusy

Krokusy

15.10.2021

Wzięliśmy udział w gminnej akcji "Krokusy"...

Dodawanie

14.10.2021
Dodawanie

Dodawanie

14.10.2021

Z przyjemnością poznajemy...

Dzień dziewczynki

11 października obchodziliśmy Dzień Dziewczynek....

Dzień piżamy

11.10.2021
Dzień piżamy

Dzień piżamy

11.10.2021

Wzięliśmy udział w Akcji Charytatywnej "Dzień w piżamie"...

Dary jesieni

11.10.2021
Dary jesieni

Dary jesieni

11.10.2021

Podczas naszych codziennych zajęć dydaktycznych ...

Zajęcia matematyczne

20 minut dla matematyki...

Angielski i korektywa

W październiku zaczęliśmy zajęcia z języka angielskiego...

Figury i klasyfikacja

Podczas zajęć z zakresu edukacji matematycznej ....

Jesienne liście-praca plastyczna

Wykorzystując jesienne liście ..

Sekwencje

05.10.2021
Sekwencje

Sekwencje

05.10.2021

Realizując projekt 20 minut dla matematyki...

Dzień chłopaka i urodziny Liwii

Wrzesień zakończyliśmy podwójną uroczystością...

Matematyka

01.10.2021
Matematyka

Matematyka

01.10.2021

W naszej grupie zawsze znajdziemy kilka minut ...