KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dzień Dziecka

02.06.2021
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

02.06.2021

Nasz wspaniały Dzień Dziecka...

Domki

05.05.2021
Domki

Domki

05.05.2021

Podczas realizowania tematu "Polska do mój dom" ...

Eksperymenty

03.05.2021
Eksperymenty

Eksperymenty

03.05.2021

W zeszłym tygodniu dzieci oglądały eksperymenty.....

Konkurs talentów

W poniedziałek odbył się przedszkolny konkurs talentów....

Warsztaty wielkanocne

Na warsztatach wielkanocnych ...

Życzenia

31.03.2021
Życzenia

Życzenia

31.03.2021

Wszystkiego najlepszego....

Wiosna

24.03.2021
Wiosna

Wiosna

24.03.2021

Pierwszego dnia wiosny nasza grupa wybrała się na spacer.

Zielony kącik

19.03.2021
Zielony kącik

Zielony kącik

19.03.2021

Pszczółki jako mali ogrodnicy zapraszają wiosnę....

Kartki dla seniorów

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych ....

Zabawa

15.03.2021
Zabawa

Zabawa

15.03.2021

W czasie wolnym każdy organizuje sobie zabawę ....

Witaminki

22.02.2021
Witaminki

Witaminki

22.02.2021

Owoce są źródłem witamin...

Dzień Kota

22.02.2021
Dzień Kota

Dzień Kota

22.02.2021

W zeszłym tygodniu obchodziliśmy,, Dzień kota"....

Figury

19.02.2021
Figury

Figury

19.02.2021

W ramach realizacji tematu " Chciałbym być matematykiem" ...

Bal karnawałowy

Niech żyje bal....