KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia dodatkowe

W ofercie przedszkola proponujemy dzieciom następujące bezpłatne zajęcia dodatkowe 

  • zajęcia umuzykalniające (rytmika)

Prowadzi Pani Janina Wojcieszko -Kowalska

  • zabawy z językiem angielskim

Prowadzi Pani Maria Wojsław

  • gimnastyka korekcyjna

Prowadzi Pani Małgorzata Żbikowska

TYGODNIOWY ROZKŁAD ZAJĘĆ

 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Biedronki

Język angielski

 

 

Rytmika 10.00

Język angielski 

 

 

Rytmika 10.00

 

Krasnale

Język angielski

 

 

 

Rytmika 10.20

Język angielski

 

 

Rytmika 10.20

Korektywa 9.25

 

Misie

Język angielski

 

 

Rytmika 9.45

Korektywa 9.45

Język angielski 

 

Rytmika 9.45

 

Motylki

Język angielski

 

Rytmika 11.35

Korektywa 9.25

Język angielski

 

Rytmika 11.35

 

 

Słoneczka

Język angielski

 

 

Rytmika 12.35

Korektywa 10.00

Język angielski 

 

Rytmika 12.35

Religia 10:00

Kotki

Język angielski

 

Rytmika 9:00

Język angielski

 

Rytmika 9.00

Korektywa 9.25

 

Pszczółki

Język angielski

 

Rytmika 9.25

Język angielski

 

Rytmika 9.25

Korektywa 10.00

Religia 10:30

Zajączki

Język angielski

 

Rytmika 11.10

Język angielski

 

Rytmika 11.10

Korektywa 9.00

Religia 9:30

Tygryski

Język angielski 

 

 

Rytmika 10.40

Korektywa 9.00

Język angielski

 

Rytmika 10.40

Religia 9:00-9:25

 

Korektywa: środa 9.00 – 11.00, czwartek 9.00 – 12.00

Religia w grupach Pszczółek, Tygrysków, Zajączków i Słoneczek w piątek